Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar – www.ghiseul.ro

În urma înregistrării instituției în Sistemul National Electronic de Plata  a Taxelor si Impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP)*, Primăria comunei Voinești, prin Serviciul de Impozite si Taxe Locale lansează o noua modalitate de plata online a impozitelor si taxelor. În acest scop, tuturor contribuabililor persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice înregistrați în baza de date a primăriei le-au fost atribuite credențele (user si parola) cu care se vor putea autentifica în vederea efectuării plaților pe site-ul www.ghiseul.ro

Ce este Ghiseul.ro ?

Este Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar (SNEP)*.
Acesta va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare.
Pentru platile efectuate online prin Ghiseul.ro catre bugetul local, contribuabilii comunei Voinesti nu platesc nici un comision, acesta fiind suportat integral din bugetul Primariei Voinesti.
Pentru sectiunea de plata cu autentificare va sunt necesare credentiale (nume de utilizator si parola) si este disponibila consultarea si achitarea online prin card bancar a impozitelor si taxelor locale.

Avantajele utilizarii sistemului de plata on-line ghiseul.ro

Plata cu cardul direct pe internet, prin platforma de plati on-line ghiseul.ro, conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:

 • Confort, rapiditate si independenţă geografică si temporală
 • Siguranţa asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacţiile cu cardul pe internet
 • Posibilitatea vizualizarii impozitelor si taxelor datorate bugetelor locale si bugetului de stat
 • Posibilitatea plaţii impozitelor şi taxelor datorate bugetelor locale si bugetului de stat
 • Posibilitatea achitarii amenzilor in termen de 48 de ore/2 zile de la data comunicarii
 • Eliminarea completarii ordinelor de plata
 • Nu se percepe comision

Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor si taxelor locale prin site-ul www.ghiseul.ro, contribuabilii vor parcurge urmatorii pasi:

Contribuabilii Persoane Fizice

Online, folosind cardul bancar(doar persoane fizice) 

 • Acceseaza pagina de internet www.ghiseul.ro – Sectiunea „Solicita date de acces” (doar persoane fizice). Dupa introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) si a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul si parola, trimise pe adresa de mail indicata de utilizator.

Puteți solicita date de acces folosind cardul bancar în următoarele condiții:

 • Titularul cardului trebuie să corespundă cu solicitantul datelor de acces
 • Cardul trebuie să fie înrolat în sistemul 3DSecure la una dintre următoarele bănci: Banca Raiffeisen, BRD – Groupe Société Générale, AlphaBank, CEC Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Bancpost, Banca Românească, OTP Bank, Piraeus Bank, UniCredit Bank, Libra Internet Bank.

Solicitarea este gratuită – nu se va extrage nicio sumă din contul dvs.

sau

 • Se prezinta cu o copie a actului de identitate la sediul Primariei Comunei Voinesti, Str. Principala, Nr. 145, Comuna Voinesti, Sat Voinesti, Jud. Dambovita, pentru a ridica numele de utilizator şi parola;

Datele de acces pot fi solicitate online doar de către persoane fizice.

Contribuabilii Persoane Juridice

 • Contribuabilii persoane juridice se prezinta cu o copie CUI, procura sau împuternicire (in cazul in care nu se prezinta administratorul firmei) si copie a actului de identitate, la sediul Primăriei Comunei Voinești, Str. Principala, Nr. 145, Comuna Voinești, Sat Voinești, Jud. Dâmbovița, pentru a ridica numele de utilizator şi parola;