Buletin de avertizare Samburoase pentru prevenirea si combaterea păduchelui din San-Jose (larve hibernante), acarienilor (oua hibernante), afidelor (oua hibernante) si diferite boli

BULETIN DE AVERTIZARE – Nr. 9 din 27.03.2017

SAMBUROASE

Pentru prevenirea si combaterea păduchelui din San-Jose (larve hibernante), acarienilor (oua hibernante), afidelor (oua hibernante), diferite boli, va recomandam efectuarea unui tratament in fenofaza buton verde folosind varianta de mai jos:

Mospilan 20 SG – 0,3 kg/ha (0,03%) + Toil – 5 1/ha (0,5%) + Alcupral 50PU – 2 kg/ha (0,2%)

Dozele la hectar sunt calculate la un volum de apa de 10001.

Tratamentul se aplica pe timp liniştit, fara vânt, la temperaturi peste 6°C, incepandu-se cu soiurile mai avansate in vegetaţie.

In conformitate cu prevederile legale, respectiv Ordinul comun nr. 45/1991 al Ministerului Agriculturii si Alimentaţiei, 1786/TB/1991 al Departamentului pentru Administraţie Locala si 127/1991 al Asociaţiei Crescătorilor de Albine din Romania privind unele masuri pentru protecţia familiilor de albine împotriva intoxicaţiilor cu produse pentru protecţia plantelor, veţi lua toate masurile ce va revin , mai ales in perioada de înflorire.

CLICK BULETIN DE AVERTIZARE MAR

Posted in Acasa | 1 Comment

One Response to Buletin de avertizare Samburoase pentru prevenirea si combaterea păduchelui din San-Jose (larve hibernante), acarienilor (oua hibernante), afidelor (oua hibernante) si diferite boli

  1. gheorghe parvu says:

    ffff bun. multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.